Booking

Maak online een afspraak bij Tattoostudio The Saloon, op deze booking pagina kan je de agenda online bekijken en je profiel aanmaken.

Vul voor de zekerheid eerst het contactformulier in en kies bij het onderwerp ‘Tattoo Aanvraag‘. Dan laten we je weten hoeveel tijd je best kan inplannen en of je aanvraag mogelijk is.

Heb je hier op de website of op onze social media een ontwerp zien voorbij komen dat je graag wenst? Contacteer ons dan ook via het formulier en kies voor ‘Flash Info‘. Daar kan je dan alles vragen over het gewenste ontwerp.

De prijzen die vermeld staan bij de afspraken zijn de maximumprijzen, dit is vooral belangrijk bij de afspraak voor een kleine tatoeage. Als je een aanvraag doet voor een tatoeage krijg je meer info over de prijzen.

Als je online een afspraak maakt kan je inloggen met je profiel of meteen er eentje aanmaken. Je afspraak staat vast als het voorschot betaald is. Zonder voorschot wordt je afspraak na 2 uur automatisch geannuleerd.

Boek een afspraak

Wat wil je graag boeken?

Step 1/6
thankyou
summary
details
date
secondary
services

Subtotaal

€ 0.00

Foto van Tattoostudio The Saloon founded by Les Eastwood. Maak online een afspraak bij Tattoostudio The Saloon, op deze booking pagina kan je de agenda online bekijken en je profiel aanmaken.